Lila's T-shirt Outfit #1

5:48 PM Batty Blonde 10 Comments

Hej ljudi!
Ovaj put pišem na hrvatskom. Htjela bih vam predstaviti odličan brand Lila's T-shirt koji će za vas otisnuti cool natpise ili druge printove na majice koje odaberete iz njihove ponude. Majice su napravljene od visoko kvalitetnog pamuka što znači da se neće uništiti nakon par pranja. Također imaju raznih modela, pa ćete osim običnih majica kratkih rukava pronaći crop topove i sweatshirts. U ponudi su trendy natpisi između kojih se nećete moći odlučiti koliko su dobri i duhoviti, haha. :) Za više informacija o bojama, veličinama i općenito njihovoj ponudi kliknite ovdje.

Što se tiče mog outfita, nosim Lila's T-shirt majicu kratkih rukava s printom njemačkog ovčara. Kombinirala sam zeleni sako iz H&M-a, Levi's traperice visokog struka i bijele starke. Ovo je definitivno outfit za prijelazne dane dok čekamo hladnu zimu koji se može nositi svugdje.

Sretan svjetski dan zaštite životinja. :)

Hey guys!
In this outfit I'm wearing Lila's T-Shirt white t-shirt with a cute german shepherd on it. I combined my green H&M blazer, Levi's high-waisted jeans and white chucks with it. This is definitely an outfit to wear in this transitional period between fall and cold winter.

Happy World Animal Day. :)


I :*

10 comments: